Wooldereschweg 11a, te Borne

Wooldereschweg 11a, te Borne

Deze fraaie 30er jarenstijl revitaliseren & energie zuiniger maken. Daarbij nieuw dakbeschot, waterdichte en dampopen dak folie, tengels, latten, goot en geveloverstekken aangebracht. De oude schoorsteen is verwijderd. Bij deze verbouwing is uit kostenoverweging besloten de bestaande dakpannen her te gebruiken. Van binnenuit is op zolder het gehele dak geïsoleerd met hoogwaardige isolatie. Als boeien is gebruik gemaakt van zogenaamde kunststof Unipanel boeien welke net als de bestaande boeien zijn bewerkt om het uiterlijk authentiek te houden.

Het oude keukenkozijn aan de achtergevel is verwijderd en hiervoor is een nieuw kozijn met bestaande balkondeuren terug geplaats. Het metselwerk is uitgetand is net als het verwijderde te grote linkerzijgevelkozijn en met uit de sloop komende afgebikte gevelstenen weer ingemetseld. Aan de voorzijde van de woning heeft het inpandige balkon plaats gemaakt voor een nieuwe erker op de juiste plek in de woonkamer daar waar men de meeste ruimte behoefd (de zithoek) Hier is constructief ook het nodige aangepast i.v.m. het dragen van vloeren en gevels. De muur is gereinigd t.h.v. de afvoer van het oude balkon.

Nu zou in onze ogen de woning nadat deze na-geïsoleerd nog wit gekeimd mogen worden, maar dat laten we aan de klant over.

Voor de verbouwing

Na de verbouwing

Wilt u ook uw droomhuis waarmaken?

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes, van schets tot oplevering voor zowel standaard als exclusieve woningen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Standaard woningen

Betrouwbare en kwalitatieve woningen binnen ieders bereik.

Ga naar standaard woningen

Exclusieve woningen

Ontwerpen die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Ga naar exclusieve woningen

Project ontwikkeling

Wij brengen grootschalige projecten tot leven.

Ga naar project ontwikkeling

Verbouwing

Geef uw bestaande ruimte een frisse, nieuwe uitstraling.

Ga naar verbouwing

Verkoop

Ontdek de perfecte woning die past bij uw dromen.

Ga naar verkoop

Contact

Heeft u vragen of wensen? Wij staan klaar om u te helpen!

Ga naar contact