Ootsmarsumseweg 81, te Albergen

Ootsmarsumseweg 81, te Albergen

In samenwerking met onze klant hebben we geheel naar wens en budget deze super mooie paardenstal mogen ontwerpen en bouwen. In deze stal met een rietgedekt voorportaal met traditioneel verkeept eiken gebintwerk en een fraaie dakpanplaat is werkelijk overal over nagedacht, zo is de staalconstructie i.v.m. onderhoud overal buiten de stallen gehouden en zijn er speciaal extra hoge stalhekken ontworpen.

De met Nebra zilverzand opgemetselde steens muren zijn tussen de stallen extra hoog opgemetseld zodat de paarden elkaar niet kunnen bezeren met aan de voorzijde betonnen sluitstenen om beschadigingen tegen te gaan. De tussen en achterwanden in de stallen zijn tot de gewenste hoogte met een speciale rubberen stukadoor laag als stalwandbescherming afgewerkt welke gelijk ligt met het schoonmetselwerk. De betonnen vloeren in de stallen zijn op een speciale manier behandeld om uitglijden in de stallen te voorkomen.

Wilt u ook uw droomhuis waarmaken?

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes, van schets tot oplevering voor zowel standaard als exclusieve woningen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Standaard woningen

Betrouwbare en kwalitatieve woningen binnen ieders bereik.

Ga naar standaard woningen

Exclusieve woningen

Ontwerpen die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Ga naar exclusieve woningen

Project ontwikkeling

Wij brengen grootschalige projecten tot leven.

Ga naar project ontwikkeling

Verbouwing

Geef uw bestaande ruimte een frisse, nieuwe uitstraling.

Ga naar verbouwing

Verkoop

Ontdek de perfecte woning die past bij uw dromen.

Ga naar verkoop

Contact

Heeft u vragen of wensen? Wij staan klaar om u te helpen!

Ga naar contact