Appartementen en zorginstellingen

Appartementenbouw met Holtkamp Bouw

Samenwerking voor unieke appartementencomplexen en zorginstellingen

Ook in de appartementenbouw heeft Holtkamp Bouw de laatste jaren niet stil gezeten. Er zijn veelal appartementencomplexen gebouwd in opdracht van woningbouwverenigingen en beleggers. Indien u plannen heeft, kunnen wij u helpen uw plannen te verwezenlijken van ontwerp tot en met de oplevering. Wanneer u besluit zelf een architect in de arm te nemen, willen wij voor u graag een geheel vrijblijvende scherp geprijsde offerte op maat maken.

Wilt u een appartementen of zorginstelling realiseren?

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes. Van schets tot oplevering.

Innovatieve appartementenbouw

Maatwerk appartementen en zorginstellingen

WIlt u appartementen of een zorginstelling laten bouwen? Bekijk de foto’s hieronder. Hierbij hebben wij een mooie ideeën tot leven gemaakt. Wilt u meer zien? klik dan hier.

Tevreden klanten

Neem het aan van onze klanten

Holtkamp Bouw scoort gemiddeld een 8,6 uit 10.   

Fijne aannemer met dito personeel!jij hebben vanaf het begin t/m oplevering en daarna altijd prettig samengewerkt met Holtkamp en diens medewerkers. In ons specifieke geval woonden we tijdens de bouw ook op de kavel en we zagen ze dus ook elke dag. De jongens waren altijd vriendelijk, behulpzaam en dachten ook mee. Los van het feit dat ze goede en mooie kwaliteit leveren, ruimden ze ook iedere dag de bouwplaats op. Aan het einde van de dag zag de bouwplaats er altijd weer keurig opgeruimd uit.De opleverpunten zijn ook keurig afgehandeld.Resumé, ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
E.H.H. Olde Riek
Korte lijnen, Vriendelijke werknemers die kwaliteit maken!Bedrijf wat kwaliteit levert en afspraken nakomt!
Rutger
Kwalitatief goed en betrouwbaar!Wij hebben onze woning laten bouwen Door Holtkamp Bouw. eigenlijk is het gehele proces vanaf offerte-opdracht-start bouw tot en met oplevering vlekkeloos verlopen en ook nog in een hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en klantbenadering.
Rob V.
Degelijke bouwstijl, werken netjes en denken mee. Zaken waar Holtkamp tegenaan liep loste ze goed op, zonder ons daarin te veel met de details op te zadelen. Ook na de oplevering leveren ze service als je tegen zaken aanloopt.
Sabine
Betrouwbare parnter in bouwen.Vanaf het begin een prettige gesprek gehad. Ook na de koop alles netjes afgewerkt en geen enkele discussie gehad over wat dan ook.Kunnen niet anders dan tevreden zijn van A tot z.Nu nog wachten tot de definitieve straat wordt aangelegd. Ga ook hiervan uit dat dit perfect voor elkaar wordt gemaakt.
Max en Brenda
Deskundige en betrouwbare bouwer/partner nieuwbouwwoning die bovendien goed adviseert & communiseert Goede en proactieve communicatie gedurende het gehele traject Betrouwbaar, komt afspraken na Denkt vanuit perspectief klant mee en adviseert Flexibel gedurende de bouw, belangrijk want hoe goed doordacht ook, er poppen altijd nieuwe zaken op / doen zich nieuwe inzichten voor What you see is what you get: no nonsense, vriendelijk en benaderbaar En belangrijkste: deskundig bouwer!
Bert Zandvoort