Samenwerken aan uw perfecte woningverbouw

Ervaren verbouwingsspecialisten bij Holtkamp Bouw

Holtkamp Bouw B.V. heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van woningen, winkels en bedrijfspanden. Indien u van plan bent uw woning te verbouwen, neem dan contact op met ons zodat één van onze medewerkers een geheel vrijblijvende afspraak met u kan plannen. 

Ons verbouwteam is erop ingesteld de overlast tijdens de verbouwing tot een minimum te beperken, zodat u normaal kunt blijven wonen. Wij zorgen ervoor dat u met plezier terugkijkt op de bouwperiode en achteraf jarenlang volop kunt genieten. Wij kunnen alle soorten verbouwingen voor u organiseren: wij vernieuwen badkamers, richten slaapvertrekken op de begane grond in, bouwen serres, erkers, dakkapellen, overdekte terrassen, carports, veranda’s, garages, bergingen en nog veel meer. Ook kozijnen vervangen wij snel, professioneel en voor een redelijke prijs.

Wilt u ook uw droomhuis waarmaken?

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes, van schets tot oplevering voor zowel standaard als exclusieve woningen.

Geslaagde verbouwingsprojecten

Inspirerende fotogalerij van onze verbouwingen

Blader door onze beeldencollectie van verbouwingen, waarbij ruimtes tot leven komen en dromen werkelijkheid worden. Laat u inspireren door de indrukwekkende metamorfoses die we hebben gerealiseerd en ontdek hoe we elke ruimte tot in de kleinste details veranderen.
Tevreden klanten

Neem het aan van onze klanten

Holtkamp Bouw scoort gemiddeld een 8,6 uit 10.   

Fijne aannemer met dito personeel!jij hebben vanaf het begin t/m oplevering en daarna altijd prettig samengewerkt met Holtkamp en diens medewerkers. In ons specifieke geval woonden we tijdens de bouw ook op de kavel en we zagen ze dus ook elke dag. De jongens waren altijd vriendelijk, behulpzaam en dachten ook mee. Los van het feit dat ze goede en mooie kwaliteit leveren, ruimden ze ook iedere dag de bouwplaats op. Aan het einde van de dag zag de bouwplaats er altijd weer keurig opgeruimd uit.De opleverpunten zijn ook keurig afgehandeld.Resumé, ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
E.H.H. Olde Riek
Korte lijnen, Vriendelijke werknemers die kwaliteit maken!Bedrijf wat kwaliteit levert en afspraken nakomt!
Rutger
Kwalitatief goed en betrouwbaar!Wij hebben onze woning laten bouwen Door Holtkamp Bouw. eigenlijk is het gehele proces vanaf offerte-opdracht-start bouw tot en met oplevering vlekkeloos verlopen en ook nog in een hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en klantbenadering.
Rob V.
Degelijke bouwstijl, werken netjes en denken mee. Zaken waar Holtkamp tegenaan liep loste ze goed op, zonder ons daarin te veel met de details op te zadelen. Ook na de oplevering leveren ze service als je tegen zaken aanloopt.
Sabine
Betrouwbare parnter in bouwen.Vanaf het begin een prettige gesprek gehad. Ook na de koop alles netjes afgewerkt en geen enkele discussie gehad over wat dan ook.Kunnen niet anders dan tevreden zijn van A tot z.Nu nog wachten tot de definitieve straat wordt aangelegd. Ga ook hiervan uit dat dit perfect voor elkaar wordt gemaakt.
Max en Brenda
Deskundige en betrouwbare bouwer/partner nieuwbouwwoning die bovendien goed adviseert & communiseert Goede en proactieve communicatie gedurende het gehele traject Betrouwbaar, komt afspraken na Denkt vanuit perspectief klant mee en adviseert Flexibel gedurende de bouw, belangrijk want hoe goed doordacht ook, er poppen altijd nieuwe zaken op / doen zich nieuwe inzichten voor What you see is what you get: no nonsense, vriendelijk en benaderbaar En belangrijkste: deskundig bouwer!
Bert Zandvoort