Verduurzaming

Holtkamp Bouw

Met meer dan 90 jaar bouwervaring, gaan wij verder dan de rest.

Holtkamp Bouw: pioniers in verduurzaming

Waar anderen halt houden, zetten wij de volgende stap! Met meer dan 90 jaar expertise, geankerd in authentiek vakmanschap, beschikken wij over een ongeëvenaarde kennis. Of u nu een particuliere huiseigenaar, zakelijk bedrijf of  een woningbouwvereniging, woningcorporatie of VvE vertegenwoordigt, wij bieden uitgebreide oplossingen voor verduurzaming. Wij verzorgen een integraal advies: van de fundering tot de dakbedekking, inclusief details zoals kozijnen, afwerking en zelfs installatietechnieken.

Om deze reden, en door de toenemende energiekosten en de huidige transitie in de energiemarkt, zetten wij sterk in op verduurzaming als kern van onze dienstverlening. 

Wilt u ook verduurzamen?

Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw woning of pand.

(alt="")

Onze visie op verduurzaming

Door verduurzaming moet een huis waardevoller en energiezuiniger worden.

Waarbij uiteraard de staat van uw huis altijd goed moet blijven. Een eerlijk verhaal en een goed advies zijn belangrijke zaken waarna de juiste keuze bij het betreffende bouwwerk gemaakt kan worden. Vervolgens ontvangt u van ons een gedegen offerte en kunt u rekenen op nog echte vakmensen welke de werkzaamheden geheel van a tot z uitvoeren.

Kan ik subsidie krijgen voor de isolatie van mijn huis?

U kunt subsidie krijgen om uw huis te isoleren en verduurzamen. Ook verenigingen van eigenaren (vve’s) kunnen subsidie aanvragen. Huiseigenaren en vve’s kunnen ook tegen lage rente geld lenen om hun woning te isoleren.

Subsidies en regelingen in 2023

Uw verduurzamingsmogelijkheden

Gevel na-isoleren

Verminder warmteverlies met Knauf supafil glaswol, EPS parels of door buitenom te isoleren met EPS gevolgd door stucwerk.

Neem contact op

Vloer na-isoleren

Verhoog comfort en bespaar energie met Tonzon thermoskussens, Pur/Foam spuitisolatie, of onze PS combinatievloer.

Neem contact op

Dak na-isoleren

Bespaar energie met opties zoals asbestverwijdering, nieuw dakbeschot of pur spuitisolatie.

Neem contact op

Kozijnen vervangen of renovatie

Kies voor moderne houten of kunststof kozijnen uit eigen fabriek, met opties voor HR++ of triple beglazing.

Neem contact op

Pv-panelen

Zet zonlicht om in stroom met onze pv-panelen, geïnstalleerd in samenwerking met betrouwbare partners.

Neem contact op

Installatie techniek

Verbeter uw verwarming met onze warmtepompen en hybride systemen, aangevuld met comfortabele vloerverwarming.

Neem contact op

Tevreden klanten

Neem het aan van onze klanten

Holtkamp Bouw scoort gemiddeld een 8,6 uit 10.   

Fijne aannemer met dito personeel!jij hebben vanaf het begin t/m oplevering en daarna altijd prettig samengewerkt met Holtkamp en diens medewerkers. In ons specifieke geval woonden we tijdens de bouw ook op de kavel en we zagen ze dus ook elke dag. De jongens waren altijd vriendelijk, behulpzaam en dachten ook mee. Los van het feit dat ze goede en mooie kwaliteit leveren, ruimden ze ook iedere dag de bouwplaats op. Aan het einde van de dag zag de bouwplaats er altijd weer keurig opgeruimd uit.De opleverpunten zijn ook keurig afgehandeld.Resumé, ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
E.H.H. Olde Riek
Korte lijnen, Vriendelijke werknemers die kwaliteit maken!Bedrijf wat kwaliteit levert en afspraken nakomt!
Rutger
Kwalitatief goed en betrouwbaar!Wij hebben onze woning laten bouwen Door Holtkamp Bouw. eigenlijk is het gehele proces vanaf offerte-opdracht-start bouw tot en met oplevering vlekkeloos verlopen en ook nog in een hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en klantbenadering.
Rob V.
Degelijke bouwstijl, werken netjes en denken mee. Zaken waar Holtkamp tegenaan liep loste ze goed op, zonder ons daarin te veel met de details op te zadelen. Ook na de oplevering leveren ze service als je tegen zaken aanloopt.
Sabine
Betrouwbare parnter in bouwen.Vanaf het begin een prettige gesprek gehad. Ook na de koop alles netjes afgewerkt en geen enkele discussie gehad over wat dan ook.Kunnen niet anders dan tevreden zijn van A tot z.Nu nog wachten tot de definitieve straat wordt aangelegd. Ga ook hiervan uit dat dit perfect voor elkaar wordt gemaakt.
Max en Brenda
Deskundige en betrouwbare bouwer/partner nieuwbouwwoning die bovendien goed adviseert & communiseert Goede en proactieve communicatie gedurende het gehele traject Betrouwbaar, komt afspraken na Denkt vanuit perspectief klant mee en adviseert Flexibel gedurende de bouw, belangrijk want hoe goed doordacht ook, er poppen altijd nieuwe zaken op / doen zich nieuwe inzichten voor What you see is what you get: no nonsense, vriendelijk en benaderbaar En belangrijkste: deskundig bouwer!
Bert Zandvoort