Bedrijfshuisvesting op maat

Maatwerk, coördinatie en duurzaamheid

Uw zakelijke visie gerealiseerd

Holtkamp Bouw B.V. heeft een rijke ervaring in het bouwen van woon/werk combinaties, bedrijfshallen, paardenstallen, winkelpanden en overige utiliteitsbouwwerken. Het bouwen van utiliteitsgebouwen is een vak apart: doorgaans zijn er veel verschillende partijen bij een dergelijk bouwwerk betrokken. Het is daarom van het uiterste belang dat u kiest voor een bouwbedrijf dat een dergelijk complexe constellatie vakkundig kan coördineren: van de mensen op de werkvloer tot uw medewerkers op kantoor. Ook wanneer u onder het BREEAM duurzaamheidskeurmerk wilt bouwen kan Holtkamp Bouw u van dienst zijn.

Holtkamp Bouw denkt met u mee over een passende indeling van de werkplekken en houdt rekening met doorgroeimogelijkheden. Wij beseffen als geen ander dat u en uw medewerkers beter dan wie dan ook kunnen aangeven wat praktisch en functioneel is.
Wij luisteren naar uw wensen, leiden deze in de juiste technische banen en zorgen ervoor dat de totale kosten niet uit de hand lopen.
Wij bieden al onze zakelijke klanten een 24 uurs service aan. Meldt u nu aan door contact met ons op te nemen.

Wilt u ook bedrijfshuisvesting op maat?

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes, van schets tot oplevering voor bedrijfshuisvesting op maat.

Voorbeelden van bedrijfshuisvestingen

Bekijk onze verschillende bedrijfshuisvestingen op maat

Zie hieronder een aantal voorbeelden van de door Holtkamp Bouw gemaakte bouwwerken. Klik op de links hieronder om te ontdekken hoe we u van dienst kunnen zijn binnen ons gespecialiseerde vakgebied.

Tevreden klanten

Neem het aan van onze klanten

Holtkamp Bouw scoort gemiddeld een 8,6 uit 10.   

Fijne aannemer met dito personeel!jij hebben vanaf het begin t/m oplevering en daarna altijd prettig samengewerkt met Holtkamp en diens medewerkers. In ons specifieke geval woonden we tijdens de bouw ook op de kavel en we zagen ze dus ook elke dag. De jongens waren altijd vriendelijk, behulpzaam en dachten ook mee. Los van het feit dat ze goede en mooie kwaliteit leveren, ruimden ze ook iedere dag de bouwplaats op. Aan het einde van de dag zag de bouwplaats er altijd weer keurig opgeruimd uit.De opleverpunten zijn ook keurig afgehandeld.Resumé, ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
E.H.H. Olde Riek
Korte lijnen, Vriendelijke werknemers die kwaliteit maken!Bedrijf wat kwaliteit levert en afspraken nakomt!
Rutger
Kwalitatief goed en betrouwbaar!Wij hebben onze woning laten bouwen Door Holtkamp Bouw. eigenlijk is het gehele proces vanaf offerte-opdracht-start bouw tot en met oplevering vlekkeloos verlopen en ook nog in een hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en klantbenadering.
Rob V.
Degelijke bouwstijl, werken netjes en denken mee. Zaken waar Holtkamp tegenaan liep loste ze goed op, zonder ons daarin te veel met de details op te zadelen. Ook na de oplevering leveren ze service als je tegen zaken aanloopt.
Sabine
Betrouwbare parnter in bouwen.Vanaf het begin een prettige gesprek gehad. Ook na de koop alles netjes afgewerkt en geen enkele discussie gehad over wat dan ook.Kunnen niet anders dan tevreden zijn van A tot z.Nu nog wachten tot de definitieve straat wordt aangelegd. Ga ook hiervan uit dat dit perfect voor elkaar wordt gemaakt.
Max en Brenda
Deskundige en betrouwbare bouwer/partner nieuwbouwwoning die bovendien goed adviseert & communiseert Goede en proactieve communicatie gedurende het gehele traject Betrouwbaar, komt afspraken na Denkt vanuit perspectief klant mee en adviseert Flexibel gedurende de bouw, belangrijk want hoe goed doordacht ook, er poppen altijd nieuwe zaken op / doen zich nieuwe inzichten voor What you see is what you get: no nonsense, vriendelijk en benaderbaar En belangrijkste: deskundig bouwer!
Bert Zandvoort