Food industrie

Efficiëntie en kwaliteit in bouwprojecten

Maatwerk voor een smakelijk succes

Holtkamp Bouw heeft ook in deze specifieke bedrijfstak ruime ervaring. De voedingsindustrie vergt extra aandacht, in verband met alle nationale en Europese voorschriften m.b.t. hygiëne en HACCP. 

Wij hebben de ervaring om uw bedrijf zo te bouwen dat u zonder al te veel moeite uw milieuvergunning (verplicht bij de bouwaanvraag) krijgt. Samen met u en uw medewerkers zoeken we naar een passende indeling met doorgroeimogelijkheden, zowel op kantoor als op de werkvloer.

De reactie van onze klanten in de Food-industrie is precies als verwacht: Na de bouw of verbouwing van hun objecten door Holtkamp Bouw zijn de snelheid van werken in het bedrijf en de efficiëntie van de goederenstroom aanzienlijk verbeterd. Bovendien zijn ook de algemene arbeidsomstandigheden er aanzienlijk op vooruitgegaan.

Wij helpen u graag uw food industrie naar een hoger niveau te bouwen

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes. Van schets tot oplevering.

Food industrie projecten

Voldoen aan normen en meer

WIlt u een bedrijfspand voor uw food industrie bedrijf? Ook bij Holtkamp Bouw kunnen we u daarmee helpen. Een van onze vorige projecten was bijvoorbeeld het bouwen van het Bolscher bedrijfspand. Wilt u meer zien? klik dan hier.

Tevreden klanten

Neem het aan van onze klanten

Holtkamp Bouw scoort gemiddeld een 8,6 uit 10.   

Fijne aannemer met dito personeel!jij hebben vanaf het begin t/m oplevering en daarna altijd prettig samengewerkt met Holtkamp en diens medewerkers. In ons specifieke geval woonden we tijdens de bouw ook op de kavel en we zagen ze dus ook elke dag. De jongens waren altijd vriendelijk, behulpzaam en dachten ook mee. Los van het feit dat ze goede en mooie kwaliteit leveren, ruimden ze ook iedere dag de bouwplaats op. Aan het einde van de dag zag de bouwplaats er altijd weer keurig opgeruimd uit.De opleverpunten zijn ook keurig afgehandeld.Resumé, ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
E.H.H. Olde Riek
Korte lijnen, Vriendelijke werknemers die kwaliteit maken!Bedrijf wat kwaliteit levert en afspraken nakomt!
Rutger
Kwalitatief goed en betrouwbaar!Wij hebben onze woning laten bouwen Door Holtkamp Bouw. eigenlijk is het gehele proces vanaf offerte-opdracht-start bouw tot en met oplevering vlekkeloos verlopen en ook nog in een hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en klantbenadering.
Rob V.
Degelijke bouwstijl, werken netjes en denken mee. Zaken waar Holtkamp tegenaan liep loste ze goed op, zonder ons daarin te veel met de details op te zadelen. Ook na de oplevering leveren ze service als je tegen zaken aanloopt.
Sabine
Betrouwbare parnter in bouwen.Vanaf het begin een prettige gesprek gehad. Ook na de koop alles netjes afgewerkt en geen enkele discussie gehad over wat dan ook.Kunnen niet anders dan tevreden zijn van A tot z.Nu nog wachten tot de definitieve straat wordt aangelegd. Ga ook hiervan uit dat dit perfect voor elkaar wordt gemaakt.
Max en Brenda
Deskundige en betrouwbare bouwer/partner nieuwbouwwoning die bovendien goed adviseert & communiseert Goede en proactieve communicatie gedurende het gehele traject Betrouwbaar, komt afspraken na Denkt vanuit perspectief klant mee en adviseert Flexibel gedurende de bouw, belangrijk want hoe goed doordacht ook, er poppen altijd nieuwe zaken op / doen zich nieuwe inzichten voor What you see is what you get: no nonsense, vriendelijk en benaderbaar En belangrijkste: deskundig bouwer!
Bert Zandvoort