Standaard woningen

HBB-woningen

Luxe en betaalbaar bouwen voor u

Om te kunnen voorzien in de groeiende vraag naar luxe, betaalbare woningen in de particuliere bouwsector hebben wij onze HBB-woningen ontworpen. HBB staat voor Holtkamp Betaalbaar Bouwen. Door bepaalde processen te standaardiseren en de juiste bouwwijze toe te passen, is het ons gelukt een aantal standaard woningen te creëren die wij u kunnen aanbieden tegen uitermate scherpe prijzen. Doordat wij geen concessies hebben gedaan in de keuze van het bouwmateriaal, zijn deze woningen uitermate interessant in de prijs/kwaliteit verhouding.

HBB-woningen zijn woningen met een standaard ontwerp. U bespaart dus al onmiddellijk op de kosten van uw architect. Bovendien, aangezien de meeste van deze woningen al ergens bestaan, is ook het verkrijgen van een bouwvergunning eenvoudiger en veelal korter van duur. De HBB woningen worden echter wel op traditionele wijze gebouwd: geen geprefabriceerde woningen dus. Dit garandeert een lange levensduur. Het brengt ook het voordeel met zich mee, dat persoonlijke wijzigingen, wensen en aanpassingen aan het standaardontwerp altijd te bespreken zijn. U moet dan wel rekening houden met een meerprijs.

Wilt u ook uw droomhuis waarmaken?

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes, van schets tot oplevering voor zowel standaard als exclusieve woningen.

Verken de mogelijkheden

Ontdek onze diverse mogelijkheden voor exclusieve woningen

Hier ziet u een selectie van onze mogelijkheden. Als uw gewenste woning niet wordt weergegeven, neem dan contact met ons op. We helpen graag bij het ontwerpen van een woning die aan uw wensen voldoet

Tevreden klanten

Neem het aan van onze klanten

Holtkamp Bouw scoort gemiddeld een 8,6 uit 10.   

Fijne aannemer met dito personeel!jij hebben vanaf het begin t/m oplevering en daarna altijd prettig samengewerkt met Holtkamp en diens medewerkers. In ons specifieke geval woonden we tijdens de bouw ook op de kavel en we zagen ze dus ook elke dag. De jongens waren altijd vriendelijk, behulpzaam en dachten ook mee. Los van het feit dat ze goede en mooie kwaliteit leveren, ruimden ze ook iedere dag de bouwplaats op. Aan het einde van de dag zag de bouwplaats er altijd weer keurig opgeruimd uit.De opleverpunten zijn ook keurig afgehandeld.Resumé, ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
E.H.H. Olde Riek
Korte lijnen, Vriendelijke werknemers die kwaliteit maken!Bedrijf wat kwaliteit levert en afspraken nakomt!
Rutger
Kwalitatief goed en betrouwbaar!Wij hebben onze woning laten bouwen Door Holtkamp Bouw. eigenlijk is het gehele proces vanaf offerte-opdracht-start bouw tot en met oplevering vlekkeloos verlopen en ook nog in een hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en klantbenadering.
Rob V.
Degelijke bouwstijl, werken netjes en denken mee. Zaken waar Holtkamp tegenaan liep loste ze goed op, zonder ons daarin te veel met de details op te zadelen. Ook na de oplevering leveren ze service als je tegen zaken aanloopt.
Sabine
Betrouwbare parnter in bouwen.Vanaf het begin een prettige gesprek gehad. Ook na de koop alles netjes afgewerkt en geen enkele discussie gehad over wat dan ook.Kunnen niet anders dan tevreden zijn van A tot z.Nu nog wachten tot de definitieve straat wordt aangelegd. Ga ook hiervan uit dat dit perfect voor elkaar wordt gemaakt.
Max en Brenda
Deskundige en betrouwbare bouwer/partner nieuwbouwwoning die bovendien goed adviseert & communiseert Goede en proactieve communicatie gedurende het gehele traject Betrouwbaar, komt afspraken na Denkt vanuit perspectief klant mee en adviseert Flexibel gedurende de bouw, belangrijk want hoe goed doordacht ook, er poppen altijd nieuwe zaken op / doen zich nieuwe inzichten voor What you see is what you get: no nonsense, vriendelijk en benaderbaar En belangrijkste: deskundig bouwer!
Bert Zandvoort