Paardenstallen of agro sector

Van speciale stallen tot maatwerkoplossingen

Perfectie in paardenstallen

Ook in de agrarische en hippische sector hebben we ruime ervaring. Onlangs hebben we in nauw overleg met de klant een op maat gemaakte stal gerealiseerd voor Van der Aa Sporthorses in Albergen.

De stallen zijn uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk vanwege de strategische plaatsing van de spanten achter de stalwanden. Elk detail, inclusief luiken, hekken, schoonmetselwerk en rubberen stukadoorswerk, is maatwerk in deze stal. We staan klaar om u te assisteren met uw specifieke wensen en vragen, van ontwerp tot realisatie.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een paardenstal bouwen?

Of u nu al een ontwerp heeft of enkel een idee, bij Holtkamp Bouw B.V. bieden we vrijblijvende ontwerpen en maatwerk-offertes. Van schets tot oplevering.

Unieke realisaties voor bijzondere behoeften

Op maat gemaakte staloplossingen

WIlt u een paardenstal op maatwerkf? Bekijk de foto’s hieronder. Hierbij hebben wij een mooie paardenstal op maat gemaakt voor een tevreden klant. Wilt u meer zien? klik dan hier.

Tevreden klanten

Neem het aan van onze klanten

Holtkamp Bouw scoort gemiddeld een 8,6 uit 10.   

Fijne aannemer met dito personeel!jij hebben vanaf het begin t/m oplevering en daarna altijd prettig samengewerkt met Holtkamp en diens medewerkers. In ons specifieke geval woonden we tijdens de bouw ook op de kavel en we zagen ze dus ook elke dag. De jongens waren altijd vriendelijk, behulpzaam en dachten ook mee. Los van het feit dat ze goede en mooie kwaliteit leveren, ruimden ze ook iedere dag de bouwplaats op. Aan het einde van de dag zag de bouwplaats er altijd weer keurig opgeruimd uit.De opleverpunten zijn ook keurig afgehandeld.Resumé, ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
E.H.H. Olde Riek
Korte lijnen, Vriendelijke werknemers die kwaliteit maken!Bedrijf wat kwaliteit levert en afspraken nakomt!
Rutger
Kwalitatief goed en betrouwbaar!Wij hebben onze woning laten bouwen Door Holtkamp Bouw. eigenlijk is het gehele proces vanaf offerte-opdracht-start bouw tot en met oplevering vlekkeloos verlopen en ook nog in een hoog tempo. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en klantbenadering.
Rob V.
Degelijke bouwstijl, werken netjes en denken mee. Zaken waar Holtkamp tegenaan liep loste ze goed op, zonder ons daarin te veel met de details op te zadelen. Ook na de oplevering leveren ze service als je tegen zaken aanloopt.
Sabine
Betrouwbare parnter in bouwen.Vanaf het begin een prettige gesprek gehad. Ook na de koop alles netjes afgewerkt en geen enkele discussie gehad over wat dan ook.Kunnen niet anders dan tevreden zijn van A tot z.Nu nog wachten tot de definitieve straat wordt aangelegd. Ga ook hiervan uit dat dit perfect voor elkaar wordt gemaakt.
Max en Brenda
Deskundige en betrouwbare bouwer/partner nieuwbouwwoning die bovendien goed adviseert & communiseert Goede en proactieve communicatie gedurende het gehele traject Betrouwbaar, komt afspraken na Denkt vanuit perspectief klant mee en adviseert Flexibel gedurende de bouw, belangrijk want hoe goed doordacht ook, er poppen altijd nieuwe zaken op / doen zich nieuwe inzichten voor What you see is what you get: no nonsense, vriendelijk en benaderbaar En belangrijkste: deskundig bouwer!
Bert Zandvoort